سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طرح توجیهی تولید البسه و پک های یکبار مصرف بیمارستانی | نمونه و

تهیه طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی در چه زمانی اولویت صنعتی پیدا می کند؟ آیا تولید البسه بیمارستانی فقط در بازه‌های زمانی خاصی مورد توجه قرار می‌گیرد؟ وجود تنوع و مصرف مستمر البسه بیمارستانی زمینه مناسبی برای تولید انبوه صنعتی پیدا کرده است. این بازار بزرگ دارای الزاماتی است که سرمایه‌گذاری را به سمت تولید انبوه صنعتی کالای با کیفیت هدایت می‍‌سازد. تسهیل فرایند نظارت و بازرسی و تشکیل پرونده از طریق پرتال imed.ir شرایط مطلوبی برای تولیدکنندگان و متقاضیان صدور پروانه ساخت و گواهی فروش البسه پزشکی ایجاد کرده است. اگر تولید کنندگان بتوانند کیفیت محصولات‌شان به حدی برسانند که مورد قبول سایر کشورها نیز باشد، می توانند صادرات برون مرزی را نیز در دستور کار خود قرار دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح توجیهی البسه بیمارستانی

 

 

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | معرفی محصولات      

لباس‌ها و پک‌های یکبار مصرف بیمارستانی محصولاتی هستند که ضمن سادگی و راحت بودن موجب جلوگیری از سرایت آلودگی در محیط‌های بهداشتی و بیمارستانی می‌شود. به دلیل استفاده از منسوجات بدون بافت در تولید به صورت کوتاه مدت قابل استفاده هستند. این محصولات در شرایط پاکیزه حاکم بر کارگاه‌های صنعتی محصولات بهداشتی، تولید و استریل می‌شوند و هدف از تولید آن‌ها پوششی سالم و عاری از آلودگی برای بیماران، کارد پزشکی و خدماتی بیمارستان‌ها می‌باشد. به گونه ای که پس از هر بار استفاده و آلوده شدن، تعویض و پوشش سالم و استریل باید جایگزین شود. این محصولات به لحاظ صنعتی دارای کدهای آیسیک به شرح ذیل هستند.

همچنین می توانید جهت ثبت نام در سامانه بهین یاب و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | کدهای  آیسیک

نام کالا کد ISIC
البسه یکبارمصرف بیمارستانی 18101235
انواع پوشش و لباس بیمارستانی یکبار مصرف 3311413570
لباس  بیمارستانی 18101232

تنوع این محصولات زیاد بوده و شامل انواع لباس‌های چند تکه مورد استفاده در مراکز درمانی و تشخیص پزشکی همانند پوشش کامل پزشکان، جراحان  و کادر اتاق عمل و  بیماران می‌شود. این پوشش شامل پوشش کامل و روپوش‌های پزشکی، شلوار و گان بیمار، پیراهن، کاور کفش، کلاه و پک‌های استریل جراحی، ملحفه، زیرانداز و روبالشی یکبار مصرف بیمار است.

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | ویژگی‌های محصول

البسه یکبار مصرف محیط‌های درمانی و بهداشتی از منسوجات ویژه‌ای هستند که در فرایند تولید آن‌ها به جای بافت تار و پودی و نساجی نخ به شیوه و تکنولوژی ویژه دیگری ساخته می‌شوند. این محصولات از به هم آمیختگی منظم، تحت فشار حرارت با استفاده از مواد شیمیایی اتصال دهنده الیاف و فیلامنت‌ها تولید شده و بر پایه پلیمرهای های خاص (همانند پلی پروپیلن، پلی استر و هیدروفیل) بدون بافت به همدیگر اتصال یافته اند.

این روش قیمت تمام شده تولید این نوع محصولات را به عنوان مواد اولیه البسه یکبار مصرف بسیار پایین می‌آورد. این نوع پارچه‌ها با توجه به نوع مصرف در رنگ‌ها و در گرماژهای مختلقی تولید می‎شود. این نوع پارچه‌ها قابلیت جلوگیری از انتقال میکروارگانیسم‌های آلوده کننده را دارد.

طراحی و دوخت

تولیدکنندگان نیز به دلیل ویژگی‌های این نوع پارچه قادرند طراحی و دوخت و تکمیل این محصولات را بسیار ساده تر از تولید البسه تار و پودی و با سرعت و ظرفیت بیشتری انجام دهند. همچنین امکان استفاده از تکنولوژی‌های نوین با کیفیت و سریع التراسونیک در دوخت و تولید محصولات خود را دارند. پارچه‌های اسپان باند به ضمن نرم و محکم بودن قابلیت نفود گاز استریل کننده داشته و با توجه به نوع محصول و نیاز هم به صورت دوخته شده و هم به صورت پوشش داده شده لامینتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در بخشی از محصولات به دلیل نیاز به کیفیت بالاتری از ایزولاسیون و نفودپذیری محصول از پارچه‌های بدون بافت چند لایه (همانند پارچه‌های sms) برای تولید البسه و پک‌های اتاق عمل استفاده می‌شود. وجود لایه‌های میانگین در این ماده اولیه البسه، استاندارد مورد نظر حفظ بهداشت و جلوگیری از نفوذ میکروارگانیسم‌ها در محیط بهداشتی مورد استفاده را از زمان استریل شدن تا انتقال پک‌ها به اتاق عمل تامین می‌نماید.

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | کالای جایگزین و مکمل

این محصولات با ظهور تکنولوژی نوین تولید پارچه‌های بدون بافت رقیب مناسبی برای پارچه‌های تار پودی، هم به لحاظ قیمت تمام شده و هم به لحاظ امکان فنی ساده‌تر و ایجاد تنوع در لایه‌های مختلف پارچه‌ها براساس نیازهای بهداشت فراهم نموده است. پارچه‌هایی مانند بافت اسپان باند جزء پارچه‌های یکبار مصرفی هستند که هم به دلیل قیمت و هم به دلیل کیفیت  و  قابلیت بازیافتی، آن را به عنوان محصولی موجه به لحاظ اقتصادی و فنی برای تولید البسه مراکز درمانی تبدیل کرده است. ضمناً تولید کننده البسه بیمارستانی با این نوع پارچه‌ها به لحاظ  طراحی، برش، دوخت، تکمیل و استریل ساده‌تر است.

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | موارد کاربرد

البسه یکبار مصرف بیمارستانی در تمامی بخش‌های مراکز درمانی، بهداشتی، آزمایشگاه‌ها، برای پوشش بهداشتی پرسنل کادر پزشکی، بهداشت، درمان، خدمات بیمارستانی، بیماران و جهت تهیه پک‌های حفاظتی مختلف مورد نیاز اتاق های عمل کاربرد دارد.

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی |دانش فنی پروژه و فرایند  تولید

سطح اتوماسیون و کنترل کیفیت سیستماتیک خط تولید انواع البسه یکبار مصرف مراکز درمانی و بهداشتی به تناسب توان سرمایه گذاری جهت فراهم آوردن امکان تولید انبوه و تنوع محصولات با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و اتوماتیک متفاوت است. مراحل تولید پوشاک و پک‌های یکبار مصرف به شرح ذیل انجام می‌گیرد.

مرحله اول: طراحی

برای تمامی محصولات براساس سایز و نوع آن توسط طراحان کارخانه الگوهای تولید طراحی و ساخته می‌شود.

مرحله دوم : برش پارچه

پارچه‌های خریداری شده پس از انتقال توسط دستگاه طاقه بازکن بر روی میز برش گسترده شده و بر اساس الگوهای طراحی و برنامه‌ریزی تولید برش داده می‌شود. برش‌های پارچه توسط دستگاه برش برقی صورت می‌پذیرد. برش‌های ایجاد شده تجمعی روی رول شیت‌های پارچه به گونه‌ای است که کمترین ضایعات مواد اولیه را داشته باشد.

مرحله سوم : لبه دوزی  و دوخت

تعدادی از قطعات برش خورده پارچه در این مرحله لبه دوزی شده و آماده اتصال به سایر قطعات می‌گردد. تکه‌های گان، روپوش، شلوار و محصولاتی از این دست از تکه دوزی تا تبدیل به محصول کامل، توسط چرخکاران راستا یا لبه دوز به صورت زنجیروار دوخته می‌شود. در صورت نیاز کش دوزی هم می‌شود تا رمانی که کار دوخت به پایان برسد.

مرحله چهارم:  آماده سازی و دوخت التراسونیک

تعدای از البسه محیط‌های بیمارستانی برای الزام به رعایت حداکثری استاندارد و جلوگیری از نفود عفونت و میکروارگانیزم‌های بیماری‌زا لازم است یک تکه و بدون درز تولید شود. در این گونه موارد برای اتصال تکه پارچه‌های اسپان باند یا اس ام اس به همدیگر از دوخت استراسونیک که نوعی جوش یکپارچه قطعات بهم دیگر است، استفاده می شود.  در این روش عملیات دوخت بدون نخ و سوزن و با استفاده از تکنولوزی التراسونیک در شرایط ایجاد حرارت ناشی از امواج مافوق صوت و اعمال فشار همزمان شرایط اتصال و دوخت مستحکم الیاف تکه پارچه‌های بدون بافت به همدیگر با کیفیت  مناسب و سرعت بالا به وجود می‌آید.

مرحله پنچم: تولیدات اتوماتیک

تولید بخشی از محصولات یکبار مصرف بیمارستانی همانند کلاه، کاور آستین، کاور کفش را می‌توان با استفاده از دستگاه‌های تمام اتوماتیک بدون دخالت دست از آماده سازی، برش و دوخت تا مرحله بسته‌بندی به صورت پیوسته انجام داد.

مرحله ششم : بسته بندی         

البسه تولید شده شامل شلوار، پیراهن، کلاه، کفش، گان جراحی، روتختی، روبالشی و پک‌های جراحی می‌شود. جهت تهیه بسته‌بندی نهایی از دستگاه دوخـت با قابلیت انعطاف پذیری بسته بندی انواع محصولات تولید بکبار مصرف و مجهز به سیستم نمایش و دارای مرکز کنترل الکترونیکی  PLC استفاده می‌شود.

مرحله هفتم : استریل کردن

برای استریل کردن پک‌های تولیدی از دستگاه استریل حاوی گاز اتیلن اکساید (به دلیل قابلیت نفور بخار حاصل از آن در پک‌های تولیدی) استفاده می‌شود.         

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز تولید انواع البسه یک بار مصرف بیمارستانی عبارتند از:

دستگاه طاقه بازکن و قیچی برش عمودی، چرخ‌های دوخت و دوز صنعتی لبه و راستا دوز دستگاه‌های دوخت و پرداخت التراسونیک نقطه‌ای و خطی، پارچه اسپان باند و اس ام اس، دستگاه‌های تولید اتوماتیک محصولات، دستگاه بسته‌بندی دارای حافظه و کنترل دیجیتال، دستگاه و اتاقک استرلیزاسیون، سیستم مانیتورینگ و کنترل کیفیت خط تولید.

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | بررسی بازار و رقبا

لباس و پک‌های یکبار مصرف پزشکی ساخته شده از پارچه‌های بدون بافت عمدتاً در حوزه بهداشت و درمان مورد مصرف قرار می‌گیرد. این محصول به ‌دلیل بهداشتی بودن، قابلیت بازیافت، قیمت مناسب نسبت به سایر کالاهای مشابه تار و پودی هم در بازار داخلی و هم در صادرات کشورهای همسایه (عراق، ترکیه، پاکستان و افعانستان) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کل جوازهای تاسیس و پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی البسه یکبار مصرف کشور تا پایان سال 1398تعداد 431 فقره است که از این تعداد 157 واحد به تولید رسیده و با ظرفیت133844786 عدد البسه دارای پروانه بهره برداری هستند.  تعداد 27 طرح در حال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بیشتر از 60 درصد نیز  در کشور وجود دارد که با ظرفیت اسمی  15654000 عدد البسه بیمارسمانی در کشور در حال ساخت و ساز می‌باشند.

            تعداد کل چواز تاسیس های صادره تولید البسه بیمارستانی یک بار مصرف

274

تعداد طرح های درحال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد البسه بیمارستانی بکبار مصرف
تعداد سرمایه اشتعال ظرفیت واحد
27 511536 685 15654000 عدد

 

 

پروانه بهر برداری تولید پوشاک یکبار مصرف بیمارستانی کشور
تعداد سرمایه اشتعال ظرفیت واحد
157 1007392 3041 133844786 عدد

 

طرح توجیهی تولید البسه بیمارستانی | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد تولید البسه بیمارستانی با ظرفیت در سال جاری با ظرفیت اقتصادی حدود  48 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه‌گذاری بیشتر از 43 درصد بوده و در کمتر از 3 سال بعد از به تولید رسیدن سرمایه اولیه خود را برداشت می‌کنید. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت اسمی تولید به شرح ذیل در سال ارائه شده است:

محصول ظرفیت 
پک لباس بیمار 1100000
پک  لباس جراحی استریل 900000
کاور کفش 2000000
پک های عمل جراحی  استریل 200000
ملحفه و رو بالشی منسوح نیافته 2000000
شان یکبار مصرف استریل 800000

                 

نحوه مشارکت و تأمین سرمایه طرح (میلیون ریال)

شرح مورد نیاز جمع درصد
سهم شرکت جاری شرکا 21,659 21,659 44%
جمع سهم شرکت 21,659 21,659 44%
سهم بانک تسهیلات ریالی بلند مدت 20,100 20,100 41%
کوتاه مدت 7,000 7,000 14%
جمع تسهیلات ریالی 27,100 27,100 56%
تسهیلات ارزی 0 0 0%
جمع سهم بانک 27100 27100 56%
جمع  کل 48,759 48,759 100%

 

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین   1200 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی 615 متر مربع
3 ماشین آلات  صنعتی 8700 میلیون ریال

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیف موضوع هزینه ها  (میلیون ریال )
1 سرمایه گذاری ثابت 36,428
2 سرمایه گذاری  درگردش 12,330
3 کل سرمایه گذاری 48,759

 

شاخص های مالی

موضوع  
نرخ بازده داخلی IRR(درصد) 43
دوره بازگشت سرمایه گداری انجام شده(سال) 3
درصد فعالیت در نقطه سر به سر 34/3

مزایای اجرای طرح

مصرف مستمر و روز افزون کالاهای پزشکی هم در شرایط عادی و هم در شرایط همه‌گیری اپیدمی‌های بیماری‌زا به عنوان کالایی ضروری در بخش‌های بهداشت و درمان کشور درآمده و البسه و پک‌های یکبار مصرف با توجه به مزیت داشتن تولید مواد اولیه و تکنولوژی ساخت ماشین آلات در کشور به موازات تقاضای بالا، جذابیت قابل قبولی جهت سرمایه گذاری دارد.

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و ارائه معیارهای محاسبه هر یک از موارد برآورد سرمایه ثابت و در گردش و توضیح پیرامون هزینه‌های ثابت و متغیر طرح، پیش‌بینی و قیمت تمام‌شده و همچنین سود سالیانه طرح محاسبه گردیده است. بررسی مهم‌ترین شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده؛ وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید البسه استاندارد یکبار مصرف بیمارستانی نشان می‌دهد.

جهت مشاوره اخذ مجوزهای تولید این محصول و برای تامین زیرساخت بر اساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.


منبع: طرح توجیهی البسه بیمارستانی